Zombori Tímea - Timienterior -, Gödöllő

1 Vélemény
Zombori Tímea - Timienterior -
Röges
2100 Gödöllő
Postafiók: 57755
Pest
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nyitvatartási idők

csütörtökCs
8:00 – 21:00
péntekP
8:00 – 21:00
szombatSzo
9:00 – 21:00
vasárnapVZárva
hétfőH
8:00 – 21:00
keddK**
8:00 – 21:00
Az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulója, befolyásolhatja a nyitvatartási időt
szerdaSze
8:00 – 21:00
Zárva.
Nyitásig  5 h 29 min.
5 h 29 min

Leírás

Vállalom... Otthonok, irodák, számítógépes látványtervének ekészítését. Színtervek, burkolattervek készítését, egyedi világítások, (gipszkarton)dekorációk tervezését.
Helyiségek hangulatának átalakítását, akár a meglévő bútorok megtartásával is. A lakás nem a tárgyak értékétől, a bútorok, kiegészítők sokaságától lesz Otthon, hanem az egyediségtől, s attól a jó érzéstől, ami a benne élőket eltölti.
Forduljon hozzám bizalommal! (ár: megegyezés szerint)


Cégleírás
A lakberendező ma már nem luxus Sokszor már azt sem könnyű eldönteni, hogy az építkezés vagy felújítás költségvetésében helyet kapjon-e a lakberendező. A megfelelő szakember kiválasztása pedig még nehezebb feladat. A tervező egy alkalmazott művész, aki a megrendelővel együttműködve, az ő igényeit maximálisan figyelembe véve alakítja ki a látványterveket, melynek elengedhetetlen feltétele a kölcsönös szimpátia, és a bizalom. Igény szerint a lakberendező végigkíséri a kivitelezés különböző szakaszait, praktikus és költséghatékony ötletekkel, a kivitelezést végző szakmunkások felügyeletével plusz kiadástól kíméli meg a tulajdonost. A lakberendező nem a saját elképzeléseit valósítja meg a tulajdonos pénzén, hanem a megrendelő kívánságait, stílusát, életmódját, anyagi lehetőségeit illetve meglévő bútorait figyelembe véve segít, a megálmodott környezet kialakításában. A tévhitekkel ellentétben, a jól sikerült lakberendezés nem a pénztárca vastagságától függ.
A sok pénz és a vele párosuló rossz ízlés otthonunkat legfeljebb a drágaságok gyűjtőhelyévé teszi. A lakás nem a tárgyak értékétől, a bútorok, kiegészítők sokaságától lesz otthon, hanem az egyediségtől, s attól a jó érzéstől, ami a benne élőket eltölti. A 3 dimenzióban megtervezett és berendezett lakás, iroda, panzió stb. minden zugáról készíthető valósághű fotó, míg rajztechnikával igencsak hosszadalmas lenne a lakás minden helységét minden szögből perspektívikusan megjeleníteni. Rajtechnika esetén az ügyfél által kért módosításokat újra meg kell rajzolnunk, ki kell színeznünk, ami sokkal tovább tarthat, mint maga a számítógépes megtervezés.
A számítógépes tervezés esetében olyan alapanyagokkal, (pl. tapéta, laminált padló) dolgozhatunk, melyeket a megrendelő az üzletben kiválasztott, és azok képi megjelenítése a falakon, vagy padlón pontosan olyan látványt nyújt, mint élőben. Forduljon hozzám bizalommal! Az első konzultáció ingyenes!
Kulcsszavak:
Otthon, Lakberendező, Belsőépítész, Lakberendezési tanácsadás, Gyerekszoba, Enteriőr, Konyhatervezés, Burkolatterv, Színterv, Lakberendezés, Bútor, Tapéta, Bútortervezés, Kivitelezés, Festés, HÁZ, Építkezés, Konyha, Burkolat, Budapest, Gödöllő, Interior, Falpanel, Világítás tervezés, Interior designer, Gipszkarton dekorációk tervezése, Számitógépes 3D látványterv, Vásárlási útmutatás
Szolgáltatási helyek
Budapest, Gödöllő és környéke. Online tanácsadás esetén nincs területi megkötés.
Irodánkban beszélt nyelvek
Magyar
Zombori Tímea - Timienterior - a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Értékelés

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

3D látványterveivel, segítőkészségével, szakértelnével nagy segítség volt otthonom berendezése során.

Írjon véleményt a(z) Zombori Tímea - Timienterior - részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Kapcsolattartó személyek

Tímea Zombori
Más

timienterior@freemail.hu

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Dózsa György Út 13
  2100  Gödöllő
 2. Dózsa György Út 13.
  2100  Gödöllő
 3. Dózsa György Út 84.
  2100  Gödöllő
 4. Kossuth L. Utca 31-33.
  2100  Gödöllő
 5. Nap Utca 17.
  2100  Gödöllő
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete